Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Wednesday, February 15, 2012

Really??

Ni cite dah basi tau.. tapi nak cite jugak untuk ingatan aku dikala tua or.. dengan harapan akan berulang lagi ekekekekke

Dialog sebenar..

Kakak.. mane name tag cikgu bagi aritu..
(Dalam hati aku.. alamak, ibu bz ni kak. nanti lain kali ibu jahit ehhh.
 So, aku pun diamkan diri sambil cari pot spesel kt depan tv. Nak tengok ajl ha haaa..)

Tapi... dok syokk tengok ajl dgn baby... tiba2 dengo bunyi bising..
opss... aku intai.. opocot!! ahaaa.... 
Ape lagi.. ambik gambar.. ha haaa





 

Tara... nilaa hasilnya.. abaikan model yang masih mood pagi hehe..


Mayb bg sesetengah orang , elehh tak pelik pun.. biasa lah tu. Tapi, bagi aku, aku sangat suka bila my dear buat sesuatu yang tak aku sangka .. suprise. !!
Kdg2... baju2 skolah bdk2 ni (baju skolah pagi, skolah petang, baju taska) yang aku nak gosok, duk cari2... ehh ehh ..tup2 tengok dah siap tergantung elok siap gosok lg. Haihhh sweeeeeeet la ling! hehee..Tq laling.. Luv u laa!

..note : he is not a tailor okeh! mesin jait tu aku je yg guna wat jait langsir etc...

1 comment:

Nora Karim said...

Ala... so sweet la ur hubby akak... Bila la husband saya nak buat surprise cam gitu gak ke saya... hehehe (surirumah tak de OFF DAY...) penat sih!!

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini