Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Monday, March 26, 2012

i'm happy today!!

mmm.. dah 12 hari bb arwah Tengku Puteri Nur Khadijah meninggalkan kami. Selama itulaa aku dah keluarga bersedih.. ehh ehh kate i'm happy kan.. ishh dah lari tajuk pulak. Ok, story pasal arwah aku akan cite later.. sbb cite2 melibatkan hak feeling ni aku kena tulis lama sket.. (huhuu.. sbb sambil tulis sambil air mata meleleh2 huhuu..)

ok, tukar topik utama.

Yess I'M Hapy today bcozzzz

1. Yess tarikh konvo dah keluar. 12 Mei..! hari sabtu. baik punye tarikh sbb hubby tak perlu ambil cuti, hasya pun tak perlu ponteng skolah. Tarikh tu pun ari annyversary kakak ku yg ke 17 tahun . huuhh!! terbaik laa kak tina. Ohye, bonda pun dah dbagitau td pasal tarikh ni

2. Smlm student buat dinner. then ada sketsa dari pelajar2 final sem.. syahdu aku !! tp mmg bestla.

3. 2 hari sabtu ahad kami just lepak2 kat rumah jerk. tak g mane2 pun. Hasya je g tuisyen bi kat opis aku. hehe.. waalllahh rase cam rumahku syurgaku jer. bb Durrah pun very d gud lepak2 golek2 dpn tv. So, kami lepak2 sambil makan2 ..., main masak2 dgn amna n hubby.

4. Ohye tak lupe.. kami dapat bb baru lagi. Engku Aqib Zamir. made in Kerteh hehe.. adik abang adam n ajmal!! tarikh 23 mei. Tp hari ni rase heppy sangat sbb bb tu baru diberi nama today. Baru lengkap  rasenya.

4. Haa... terbaca n selalu baca blog mommy ni. kat sini.  Hari ni ada entry best dr dia.

    1. entry yg aku tunggu2 dari dia.. pumping kt opis. mmg excited aku baca sbb opis dia ni ramai staff
        lelaki...  uishh kalau aku lah, tak tergamak nak simpan ebm dlm peti ais opis gulpp!!

   2. dia masukkan entry pasal cara nak masak puree carot 4 bb. walllahhh... mmg aku tengah tercari2 cara nak buat puree ni pasal lg 3 minggu my si comel bb durrah dah boleh start makan..soo!! mmg entry yg aku cari2 lahh! tq dear

5. Setelah hampir 2 minggu pumping tp susu asyik drop jerk. huuu mcm fedup dah. tp tup tup hari ni tiba2 manyakkkkk!!! yeaahhh dh 2 x pum masih byk jg.. sukeee sukeee..!! tq allah. rezki untuk bb

6. Aku masih teringat n terbayang bb durah yg duk gelak2 gelekek2 tengok aku balik dinner mlm td. hahaaa...  ''' haaaa hoyeyyy mummyyy dah balikkk..!! i want milk mummy plsss...!! nk tido bawah ketiak mummy plsssss!! heheeee!!  '' agaknya tu lah yg dia kate kut..

opsss banyaknyer perkara yg buat aku heppy today!..
 ok. what to do next, booking apartment, booking flight 4 bonda ngan pengiringnya, tempah baju konvo, cari bj konvo kids n daddy!!

wahhh xcitednya nk konvo!! semoga semuanya dipermudahkah dan berjalan lancar. amin

dah daahhh... sambung wat keje. jawab soklan final sem2 lepas untuk discus ngan student tau

2 comments:

Nora Karim said...

yey... akhirnya dapat gi konvo... hepi for u la kak tini... selamat berkonvo!! :D

Engku Artini said...

tq nora.. akhirnya saat yg dtunggu2 tu hadir jg..!!

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini