Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Wednesday, March 28, 2012

Kalau kakak cuti sekolah juga...

Esok Amna ada aktiviti sekolah mandi kat De Rhu Beach Resort. Apa lagi... mandi kolam la. Oleh kerana risau keselamatan dia mandi ramai2 ngan kawan2, maka husband ambil cuti half day. Aku tak boleh cuti, ada MQA visit esok.. huhuu... (teringin sangat nk join)


Dan bila berkisar pasal mandi2 kolam nih, adalah sorang nih yang mmg pantang pasal mandi kolam nih. Pantang dengar!! hahaa... mesti nak pergi. Maka, bermacam2 cara or kiasan dari si budak pandai ni...

Bestnya adik boleh mandi kolam. Kalau kakak cuti kakak boleh pergi kan.. kann
Kakak kan sekolah
ye lahh tau... kalau kakak cuti..


Ibu.. kalau cuti kakak boleh pergi kan
iyee.. tapi skolah kan
yelahh... 


abah.. camne kalau kakak cuti sekolah boleh pergi kann
esok bukan cuti sekolah kan..
yee tauu..


huuu huuu sian kakak. Muram  Takpe lain kali je jawapan dia. ibu janji kita mandi2 kat shah alam yek

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini