Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Thursday, March 15, 2012

more about anancephaly

mmmmm oleh kerana aku tak boleh concentrate buat keje, fikiran melayang teringatkan our bb comel, bawak keta pun kadang2 kena ingatkan diri sendiri yang aku tengah bawak keta.. jangan melalut or berangan dalam keta. bahaye.

aku try cari some info pasal ananc ni..
terbaca cite mat saleh ni kat sini..
mmmm dan beberapa info lain.

walaupun ada beberapa perkembangan baik pasal bb dah tak guna oxygen, dah minum susu, tapi hakikatnya .... dia tak sihat. Aku tak nak katakan yang dia ada harapan untuk pulih sepenuhnya. no no... sbb aku takut nanti aku tak dapat terima hakikat lain nanti. huhu..

Peritnya nak terima hakikat yang satu itu .. yeaa.. si ibunya mesti lagi perit.

Dulu, aku bersalin pukul 6. Pukul 8-9 dah boleh dakap bb, susukan dia, cium2 dia sambil belai2 rambut dia, genggam tangan dia, usap2 jari jemari, belai2 kulit lembutnya.. ohhh rindunya saat itu..

Dulu, masa bb admit 3 hari 2 mlm sbb jaundis, 3 hari 2 mlm laa aku nangis rindukan bb tido bawah ketiak uhukk. rindu nak dengar dia nangis masa tu...huuu (opsss bukan la 24 jam nangis tau,, tp jap2 nangis, jap2 nangis sbb rindukan dia..)

Dan kini dah 28 jam.. si ibu masih tak dapat nak dakap.. ye laa dalam keadaan bb macam tu, camne nak dakap kan. Tapi alhamdulillah si ibu dapat membelai dan menyentuh bb sbb dia dah tak duk dalam inkubator.

Tapi, dah kalau tak duduk inkubator, bolehla bawa balik rumah kan.. kan..

Mmmmmm Harapan acik tinggi menggunung
Tinggi lagi harapan ayahnda bonda mu tercinta..

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini