Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Tuesday, April 3, 2012

Free style !

 Lil Durrah Khayla sudah 5 bulan setengah today.. wahh cepatnya masa berlalu. 

Gambar ni masa dia 4 bulan. Masa ni hubby la duk panggil aku.. 
Tengok tengokk.. comelnya baby tidooo..
Aku pun ape lagi, snapp..! Cute sangat rasenya walaupun myb bagi org lain biasa2 je tp bagi kami owhhh sungguh luar biasa keh kehh

Ni pulak masa wekend baru nih.. 5 bulan sudah. iyahh pusing kiri!!
 Ahhh tak best la ibu.. pusing lagi iyahhhh!!!
(yang bulat2 itam tu angry bird itam tau..jgn pk bukan2 lak ngeh ngehh) 

 Dann... sah-sah lahh mmg dia suke tido style cenggini.. mcm2laa bb ni. Risau jugak tido gini kut terpenyek idung susah lak nak bernafas. Tapi ok kut sbb kain buai tu kan lubang2.. hehe.. kelako lah b. Dulu2 ibu pernah jgk tengok anak sape2 tah yg tido gini.. dan ibu cuma geleng2 kepala jeh. ishh kali ni anak ibu yg comel ni plak yg tido style gini hohohooo

Ibu ibuuu mommyyy daddyyy pleaseee!!! tak boleh pusing dah niiii!! 
aloloooo comel sunggu, hehe!

mmm nyummmy yummyyy cam best toys ni.. 

Lately nih, lil Durrah sangat excited bila tengok kitorang makan. Sian dia.. abis pinggan kitorang kena tarik masa makan.. hehe.. sabau yek. Lagi 2 weeks ibu masakkan puri epal, puri carot, puri pear kee.. kan kannn mesti bestt!!

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini