Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Sunday, May 20, 2012

Birthday girl!

Ini birthday girl akan celerate birthday dia pd 30 mei. (sama dgn annyversary aku..). Tp tarikh tu cuti skolah .. so, dia pun plan nak wat b4 cuti sekolah sbb nak celebrate kt skolah ..

Mmmmm biasanya aku n hubby akan plan birrtday ni sama2.. n kids akan follow jerk. Tp kali ni.. dah ada org tu dah pandai buat plan sendiri, then kami kena ikut pulak.. mmm ini sudah bagus!!

Okeh so plan 1, senarai brg2 untuk goodies bag..
- semua dia dh plan nk beli apa.. cumanya yg aku tak tahan tu.. hari2 oppss bukan hari2 tp tiap 3-4 jam tanya bila nak g beli., brg ni dh ok ke blom.. aduss penat nak jawab.

yo laaa yo laaa ibu ikut je.. kn kita g beli..

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini