Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Sunday, May 20, 2012

Selamat berangkat

Dulu.. apabila Nurlina bagitau yg dia ambil cuti bersalin 3 bulan (walaupun arwah puteri dah selamat bersemadi..), maka tanggapanku maybe cuti lama tu dia akan gunakan buat tenangkan fikiran. Maybe dia plan untuk pergi bercuti dengan family .. mmmm bagusla dari dia duk cuti lama2 tp sedih mengenangkan arwah puteri kesayangan.

Mmmm betulla rupenya dia nak pergi bercuti.. tapi ke tempat yang sangat berkat dan bagus untuk tenangkan fikiran mereka. Yee... mereka memilih untuk bercuti sambil mendekatkan diri pada Nya.. Alhamdulillah.. doakan kami ke sana juga nanti yek

Kami, budaya tempat kami... menghantar atau mengiringi pemergian mereka ke airport adalah perkara wajib. Melambai mereka sehingga hilang dari pandangan ,, Tapi, aku ... kali ini tidak berpeluang untuk mengiringi mereka.. ohh agak terkilan aku. Maafkan kami. Kami hanya menghantar dengan iringan sekalung doa agar selamat pergi dan pulang nanti.

Tadi 2,42 pm try tipon, tak angkat. Sepatutnya mereka berlepas 3 pm. So mayb mereka tengah sibuk2 siap pakai ihram kut.  Aku pn sms..

Dah siap pakai ihram ke. Slamat semua yee pergi balik. Sory x hantar

5 minit pastu mereka reply
Dah dalam flight. Ampun maaf. Syg semua..

Terasa jauh jerk..  pilu pun ada..
Kami di sini mendoakan yang terbaik untuk kalian dan moga dipermudahkan urusan di sana..  Tiada apa2 kesalahan yang perlu diampunkan. Kami pasti merindui kalian.. Jauhnye membawa diri memujuk hati luka lara..

Take care.. Moga diberkati !

2 comments:

#5 said...

Tiada luka lara yg drajukkn. Hanye mnyahut azam dtahun lalu stelah dberi kelapangan oleh Allah melalui
1-Puteri -djemput utk diasuh dsana.
2-Bonda tcinta-ada sponsor ship.

Mg dapat jua mgubat rindu n 'mmasang. kabel' pada junjungan mulia. Insyaallah dsampaikn salam2 dr ahli keluarga n sohabat2 kepada baginda.

Engku Artini said...

alhamdulillahh.. doakan kami dimurahkan rezki dan dipermudahkan untuk ke sana.. take care

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini