Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Tuesday, June 19, 2012

entahlah..

entahlah.. dah seminggu lebih takde mood nak update entry.
mybe sebab byk cite menggannggu emosi dari sebaliknya.. so better kita duk diam2 je kan..
espc pasal aku terpaksa bercuti lagi
adusss.. cuti pun dah tak banyak lg yg tinggal.. nk simpan untuk school holiday lg.. jalan-jalan.. cuti-cuti.. beraya... lom masuk cuti emegency, cuti terpaksa ..

aritu aku dah terpaksa bercuti separuh hari, pastu terpaksa lagi cuti 3 hari + hubby pun terpaksa ambik 1 hari, kali ni mybe aku kena ambil cuti lagi 2 or 3 hari.. aduihhhhh penat main lagu ni..
camne.. ape nak buat. bila kate cuti dah tak banyak tinggal ... dikatenya dia pun terpaksa cuti jg sbb ..........

camne aku nak ceria... stresss adela
aritu dah habiskan cuti2 tu tanpa apa2 benefit pun.. sia2 je
kali ni, pun sama.. cuti tapi tak buat apa2, kids kan sekolah.. hubby pn keje..
or boleh tak kalau kami start berholiday
ataupun aku berholiday dengan durrah khayla jer... aikkkkk mesti tak best langsung kan!
berholiday mestilah ada 5 orang, baru complete!
macam hasya addini.. setiap ari minggu mesti nak g main taman.. tapi mesti ada 5 orang... mesti g sama-sama 5 orang walaupun yang main cuma 2 orang..!

wallahhh... callooooooo
aku hanya mendoakan yang terbaik dari Allah
agar Dia mempermudahkan segala perancangan kehidupan kami
kan Dia Maha Mengetahui

cheersssssssss r.t.n.y!!!

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini