Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Wednesday, June 6, 2012

My BIG Day - Hadiah 1

Ini antara bunga-bunga yang aku dihadiahkan oleh mereka-mereka yang sangat bermakna dalam hidupku..
(Yang tak bagi bukan maksudnya tak bermakna yek.. hehee.. kan ada yang merajuk kecik hati kan.. sory jgn terasa yek..)
Semua-semua disekelilingku yang sentiasa mendoakan dan memberi sokongan padaku adalah mereka yang bermakna yang bermakna dalam hidupku (even klik 'like' je .. hehe)
 Cantikkk sangat.. sayangnya tak boleh zoom.. takde dlsr /dslr/ dslr ekekeee...
yang ni from busu

 yang ni pun cantikkkkkk!! merah menyala!!
yang ni from bonda
 Bunga matahari yang akan sentiasa kembang mekar berseri-seri
from frens mazurai

Yang ni mestilah dari Mr Hubby n doters yang tercinta!! comelnya bear tuuuu!!

From abang atan n family
 cantikkkk


 Kad besar dari kids!! yang ni kira sempena hari ibu + hari konvo hehee.
tak kisahlah .. ibu sukaaa sangat tauuuuuu!
kad ni diorang beli sorok2 kat jusco bukit raja.. heheee... dah plastik n kad tu beso sangat2 kan.. hehee mane boleh sorok kan.. cuma diorang tak kasi aku tengok n intai.. hehee.. ye laaa 

Tengoklah kad ucapan dari kakak ni.. hehe.. siap lukis orang lidi atas pentas tu.. hik hik hikk.. comel betul!!
bunga kecil tu kan adalah hadiah yang kakak janjikan hari tu.. baca sini ekkk

Yang ni pulak kad ucapan sempena hari ibu... comel sungguhhh!! especially bab idea dia
 Yang ni pulak hadiah dari adik amna.. (yang sebenarnya kakak yang lukis kut.. heheee)
Tq sayang,, ibu hargai sangat2!!
terima kasih juga kepada semua yang berikan hadiah termasuklah bunga printed pada kain..hehe (yang ni hadiah dari Cik Da n family) dan juga hadiah bermakna dari Mekah (dari Ayah teh n Cik teh & family)

LUV U alll muahhh!!

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini