Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Wednesday, June 6, 2012

My BIG Day - Hadiah 2

Masa aku tamat degree tahun 2000, bonda hadiahkan sebentuk cincin yang sangaat cantik untukku. 
Mestilah aku sangattt gumbira dapat hadiah cincin.

So now, bila aku tamat pengajian master, aku pun pikirlah nak bagi hadiah yg sangaaat istimewa untuk bonda. Puas pk dan pk.. mula tu nak bagi duit je tp duit bukan barang.. aku nak sesuatu yang buatkan bonda suka sangatt dan sangat bermakna untuknya..
maka akhirnya aku pun decide nak bagi sesuatu berupa emas...hehee..

wanita dan emas kan - memang akan cair bila dapat hadiah ni ... betul tak? lagi-lagi untuk orang terengganu. Lagipun emas takkan hilang nilainya malah akan makin tinggi nilainya kan..
so hopefully bonda suka sangat2.

Mula tu aku plan nak bagi bila dah lepas naik pentas... nak suh adik bagi hadiah ni kat bonda ..
tapi masa sesi bergambar kat kg aritu, tiba2 bonda kata ada hadiahhhhh!!!
wahhh xcitednya!!

Jeng jenggg... hadiah??

Bonda kate... "kecil je hadiah ni tapi..... "
haaaa aku pun mcm boleh agak jer


Tq bonda... owhh aku tak pernah mengharapkan apa2 hadiah or balasan pun dari bonda.
Aku cuma nakkan doa restu dari bonda..
tak sangka bonda akan bagi hadiah yang sungguh bermakna ni

Oleh kerana bonda dah bagi hadiah.. maka aku pun terus bagi hadiah aku untuknya,,

jeng jengg jengg.. 

hadiah untuk mak pun mesti ada juga..  

bonda duk tengok hadiah dia, aku duk tengok hadiah aku.. masing2 masih  xcited dan happy sangat!

tolong pakaikan untuk mak... hadiah terima kasih untuk mak

Add caption

pakaikan untuk bonda pulak..

jeng jengg... nampak..? nampak??

yes.. hadiah untuk bonda2ku
dan
bling-bling berlian from bonda untukku. (owhhh i loiikeee sangat2!! tiap masa mesti pakai sekarang ni)

Bonda tak habis2 tanya beli kat mana, berapa harga..
Mak pun sibuk tanya berapa harga..
okeh beli kat pasar payang..
harga..? tak ternilai dengan kasih sayang dan pengorbanan bonda.-bonda. 

TQvm bonda2ku..

Dann
tak lupa untuk My mr loba lobaa hehee..
untuk dia yang ku cintai...chewahhh


wave 3...

mmm mula tu nak kasi kasut bola.. tp dh ada dah
mmm.. nak bagi jam.. tak specel jek
pastu nak beli basikal idaman dia.. haa yang ni mmg aku suke
tp.. masa nak beli hadiah tu laa henpon dia rosak.. (rosak atau dirosakkan...hik hikk)
then tukar decide nak beli
ipad or tab or tipon..
pusing punya pusing.. my mr loba loba dah jatuh cinta pada wave ni...
then.. oklah..

yang ni hadiah untuk konvo + annyversary + birthday skali tau..
3 in 1 ekekekeee... jangan mare!

(ntah kenapa tiba2 panggil mr loba-loba plak. maybe sbb teringatkan karakter mr loba-loba ni dengan hubby 2-3 hari ni.. ceria semacam jerk..klakar pun ada)



No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini