Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Monday, July 9, 2012

Aktiviti hari Isnin

Oleh kerana aku 'terpaksa' bercuti pada hari Isnin (huuuuu habis tinggal sikit daa cuti tahunan yg aku duk kumpul), maka adalah sangat rugi kalau duduk melepak kat rumah je tanpa buat aktiviti berfaedah. 

Maka, kami ke sini.. Perahu layar SUKMA..
tp.. semua perahu layar sedang berehat daa.. salah timing plak. Maka kami pergi main2 kat taman tepi pantai balok ni je..


Balik rumah.. sambung plak aktiviti berfaedah diorang.. mmmmm 
Aku..? ohhh malaslah nak join aktiviti berfaedah adini ni.. maka aku just lepak2 sambil tengok2 mat indon wat keje diorang..  Harap cepatlah siap by dis week. Dah boring makan kt kedai jer.. rumah bersepah..  Yang penting mestilah tak sabar nak tengok dan masak kt dapur baru .. walllahhh!!

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini