Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Monday, July 2, 2012

weekend yang best di pondok Addini

Ni cite wekend minggu lepas.. bukan minggu baru ni
.
Macam biasa, aktivit wajib kami di ujung minggu.. lepak-ing at pondok indah..!
Aku.. seawal jam 7 pagi dah ke pondok. Siram rumput2 kami yang semakin gebu walllahh!!. Pastu ambil paper semalamnye ..baca. hehe.. tak kisahlah cite basi sket.. janji mesti ala-ala gaya orang melepak kat pondok.. mesti ada paper kan. Kalau baca kut tenet mcm tak puas jerk. hikhikk

Pastu dah khatam baca paper, aku ke dapur . Goreng mi halus spesel untuk kakak n aku skali. Mula tu goreng telur mata, pastu telur dadar, pastu mestilah jugak ada keropok..

Ishhh.. siap masak, mereka2 ni duk tido lagi.. mmmmm nak buat apa ekk.. Aku pun start berintenet plak... 

Hampir kul 9 kut baru diorang semua bangun termasuk si comel khaya bangun.. Husband masak tumnis ikan bilis sementara aku uruskan si comel mandi..

Then.. taraaaa!!

Abahh.. tunduk sket kepala tak nampak dalam gambar ni..hehee

sayaa.. nak kawan ngan pooh boleh

sayaa nak mainan..
kak amna... nak bisekut ngan kopok sket..

tiba2.. ada van pos laju sampai.. ehhh terkejut sungguh masa ni. haaaa jeng jenggg.. dapat parcel istimewa.!! ohhh suka sangatt2!! dan surat juga..owhh sungguh2 istimewa baca surat kat atas pondok...ala-ala kat kg rasenya..  tq tq!!

Ohhh kami stay kat pondok ni dari pagi sampai kul 4 petang kut.. siap angkut2 makanan, gilir2 tidor .. gilir2 solat.. dodoikan bb (ohh ini mmg tugas khas bdf ..best daddy forever- kata kakak), 

Kakak n amna pulak dah habis search google segala bagai dah... diorang je tak tido.. kami.. hik hikkk ofcoss wajib tido kaww kawwww... haa tengoklah ni..
Ohhh memang bestt sangat!!
Jemputlah ke pondok indah kami..

2 comments:

Nora Karim said...

bestnya... sukala rumah ada pondok ni... terasa nak letak pondok gak kat umah sewa ni...

Engku Artini said...

pondok akak biasa2 je nora.. tp fungsinya untuk lepak tu yg buatkan terasa cam kat kg jer.. dengan angin sepoi2 bahasa.. daun pokok beterbangan..bunyi burung berkicauan.. chewaaahhhh..

kalau plan nak stay lama.. boleh jer buat pondok biasa2 kat rumah tu.. petang2 boleh minum petang dgn faris n alisa sambil tunggu hubby balik keje.. mesti diorang seronok.. hehee

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini