Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Friday, October 5, 2012

DIY brown paper beg

Terjumpa ni masa google.. mm simple tp menarik. espc untuk kertas putih tu.. 
so, kami decide prepare ni untuk isi gula2 or jagung untuk budak2..

yang ni beli kat cowboy.. RM3.60 100pcs
yang kertas putih tu.. RM3.30 untuk 200 pcs
so, cost ...baru 5 sen untuk 1 paper beg.. jimat yg amat kannn!! 

yang ni pulak sevey kat google .. berkenaan ngan paper beg ni untuk isi mug or tuala..mmm..oklah.. beli paper putih je nanti, then hias dengan kertas merah and kertas putih tu..
mmm.. ok, kalau dah siap kan update lg yek..

 

5 comments:

Nora Karim said...

cantik... cantik... cantik... nak buat apa ni kak?

Engku Artini said...

goodies bag.. adik akak nak kawin dec ni.. okla yang simple2 je

cik erin said...

puan....goodie bag nie bwh die keras x? lepastu atas tu memang penutup dia ke? @ guna dolly paper? hehe

anna husna said...

salam, kak nk tanye..paper beg putih 2 akak beli kat mane ek???

Engku Artini said...

erin.. yup, guna doly ppr. dah siap ke awak punye..?

anna.. gambar pp beg putih tu dr google.. akak pn masih mencari lg ppr beg putih ni.. kt kl banyak rasenya..

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini