Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Tuesday, October 23, 2012

Happy birthday my princess ADDINIES!!

Sebelum ibu terlupaa... sebelum terlewat (walaupun dah 3 hari terlewat)

20 Oktober 2012
Happy birthday untuk puteri2 kesayangan ibu
Amna Addini - 5 tahun
Durrah Khayla Addini - 1 tahun

Cepatnya masa berlalu..
masih terbayang saat cemas ketika melahirkan mereka.. kedua-dua dilahirkan dengan tali pusat terbelit di leher.. tapi alhamdulillah, dengan izin Allah dan kepakaran para doktor yang menyambut mereka... alhamdulillah, tiada sebarang komplikasi berlaku..

mmmm... masih teringat saat mendebarkan waktu tu... masa tengah sakit (sakit?? dah tak ingat sakit camne masa ni..), tika tengah push dengan seluruh tenaga, berpeluh2, yang aku dengar cuma suara bonda dan hubby jek masa tu... tiba-tiba bonda cakap... jap2... jangan push lagi... ohhh pelik jap aku.. hampir 30 saat kut barulah bonda suh pushh semula... ... pusshhhh lagiiii dannn alhamdulillah lahirlah addini menghirup udara di muka bumi ciptaan Allah yang Maha berkuasa ini.. Owhh rupenya, bonda suh stop push kejap td tu sebab doctor tengah nak gunting tali pusat terbelit kat leher .. Owhhh nasib baik aku tak tau.. kalau tak mau aku panik... Alhamdulillah yang teramat

mmmmm.... kejap je 5 tahun dan 1 tahun berlalu..
Ibu cuma mendoakan agar puteri-puteri ini menjadi muslimah yang taat pada perintah Allah, menghormati orang tua, menjaga adab dan tingkah laku, sayang menyayangi selalu..
Ibu tak tau apa yang akan berlaku kelak.. perubahan zaman, perubahan teknologi dan sebagainya..
Ibu cuma mendokan agar puteri-puteri ibu tetap berpegang pada prinsip yang satu... Percaya Kepada Allah dan Rasul, Patuh pada segala suruhan dan laranganNya.. insyaAllah selamat dunia akhirat


ohyee... yang istimewanya..
buat pertama kalinya durrah khayla celebrate birthday ..yelah 1st birthday kan!!
buat pertama kalinya juga kami bercuti2 sambil celebrate birthday amna addini di cameron highland ni..
 nanti uplod gambar ek.. tak bawak kabel daaa.. heheee

Shoe House, Rose Centre @ Cameron Highland

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini