Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Thursday, November 29, 2012

Makan sampai 'seehh' kat Kg Pelet

Selesai naik feri kat penang,,,, zuppp kami terus dibawa ke sini. Makan kambing spesial kat KG PELET. wowww memang best kawww2. Hilang penat main2 atas feri tadi.. hihiii
ni pintu masuk utama
En Hulk (nama baru sebab pakai baju ijau ala-ala hulk heheee...logik kn) tengah cite pasal kesedapan makan kt sini dan rahsia meja no.40 yg kami duduk ni.. hehee betulkan 40?
tengok menu.. pilih pilih... mmg best blake
ok sudah oder kt jalan2 ronda kawasan dulu. memang luas kawasannya dan bersih. . ni kat kolam ikan
peaceeeeeeeee sambil tunggu makanan sampai!
kat sini pun ada mcm ala-ala mini zoo.. ada mcm2 spesis kambing, rabbit, ehh animals apa lg yg kita tgk aritu ekkk...?
yeaaa makanan sudah sampaiii!! 
kakak makan eskrem banana.. ibu pun powww sama hehehe.. dlm bakul tu  apa ekk... udang celup tepung ke? lupa daa maklumlah cite dah lama.. bulan mac aritu hehe

Jom makannn..
sudah makannn kenyanggg.. celebrate pulak birthday someone special kt sini. Staff bawa kek birthday sambil pasang dan nyanyi lagu happy birthday lg.. Memangg meriah sangat.. Ce teka birthday sape.. yg bertiga tu excited sungguh nk potong kek

Yeaa.. happy birthday dear Nurlina. Moga diberkati dan dimurahkan rezki oleh Allah selalu.
tengokkk ... licin kami makan.. durrah khayla sampai tertido2 tengok kami makan hehee.. sian dia x dpt join makan lagi.  Masa ni dia baru 4m+. Lain kali kita dtg sini lg yek..

Balik time.. wahh mmg best dan 'seeh' makan kt sini. Terima kasih  banyak2 En. Hulk dan isteri bawa kami ronda2 naik feri pastu makan free kt Kg Pelet ni. Jasamu ku kenang..hihii Moga dapat makan lg kt sini insy.

1 comment:

#5 said...

Meja: #40.
Dalam bakul: Chicken wing.
Jemput lah mai lg...

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini