Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Friday, November 23, 2012

Test drive Nissan Almera vooommm!!

Sorry takde gambar masa test drive ni.. tak sempat nak bergambar dee

Semalam.. kami ronda2..window shopping ..berlima.. cuci2 mata..hehee
Tengah ronda2 tu.. tetiba ternampak pameran Almera..owhhh apa lagi..."jom darling..test drive jommm!!"
cantikkkkk cantik... aku suke..!!

Terus tengok bonet keta macam dlm iklan tv.. memang luas sangat..

Kids boleh main golek2 baring2  dalam tu..mm bagus2!! Tapi.. buat apa laa bonet besor sangat ni.. bukannya aku nak guna keta ni untuk bawa balik kg punn.. kami dah ada mpv untuk tugas2 khas holiday a.k.a balik kg. mmmmmm takkan lah sampai perlu 2 keta besar untuk balik kg kan.. huhuuu

Then, tengok seat belakang.. try duduk...wah memang selesaaa sangatt..!!


Luasnyeee..! 5 orang dewasa boleh muat ni.. tapi kan.. keta aku ni nanti cuma nak bawa anak2 pegi sekolah, balik sekolah, round2 bandar je.. macam membazir je naik keta besar2 tp untuk jadi keta pak supir je.. membazir ruang dan minyak jer.. lagipun susah kalau nak parking keta besar dekat sekolah or dekat bandar nanti... susah nak cari tempat parking, susah nak menyelit parking.. senang cite not so praktikal untuk parking berbanding kereta comelku sekarang..hahaaa dimana2 aje aku boleh parking kan kann


Puas menerai tempat duduk belakang, aku duduk seat sebelah driver..


Wahhhh very good position! Selesa, rekaan dashboard yang cantik, tempat kaki luas..ehhh jeling seat driver..a.k.a seat aku nanti laaa...haaaa tak sabar ni... ohhh terus turun kereta untuk duduk seat spesel aku nanti..kann kannn jangan jelesss ehhh hihiii

Tetiba baru turun kereta nak terjah ke tempat driver, aku terdengar suara baby menangis..ehhh alamak durrah khayla nangis.. mane diaa ehhh.. durrah...sayanggg... tetiba je rasa gelap..
'yanggg yanggg..baby nangis ni..nak susu kut..
'mmm ok ok..ehh apsal gelap ni'
'ye lahh.. malam kan.. memanglah gelap...'

Waaaaa mana almeraku.... waaaa kenapa tetiba aku duk dalam bilik gelap ni..
opsssss aku bermimpi di malam hari rupenya..ekekekeeee
tak sempat nak possing ahaaa... tak sempat nak merasa duduk kat seat driver huaaaa dan yang penting tak sempat nak test drive huhuuuuaaaaaaaaaaa!!

ohhh makkkk bawakan aku ke sana lagi sekali...!

-gambar : tq to en.google-

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini