Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Monday, November 5, 2012

Tq untuk pengunjungku yang setia...

How do i know...?

1. Of course from statistik dlm blog
minimum is 25+ pengunjung perday.. pernah cecah 300+ per day..
kebanyakkannya membaca kisah glass tile, puree untuk baby, kisah susu puteri, kisah b2b, postnatal, penjagaan dapur, flower girl dan lain-lain

2. From komen-komen pengunjung setiaku especially #5, nora karim dan beberapa blogger yang singah di blog aku yg tak seberapa ni.. Tq veryy muchhh dear... really appreciate!!

2. Yeaa.. from bebelan orang-orang kesayangan di sekelilingku..

"Eh kak tina awak cite sape kena air panas aritu?
ohoooo kantoi sudah.. ingatkan nak sorokkan, tp oleh kerana ada pengunjung setia yang baca blog.. maka terbongkar sudah rahsia.. hahaa.. tetap nafikan.. sebabbb bukan air panas, tapi bubur panasss.. betulkan ciksu.. hehee

tiba-tiba tipon bunyi.
"Elooo.. ehhh baju flower girl kaler putih ke? bukan merah ehhh?
hehee.. baru update blog  dlm sejam, belum sempat cite kat flower girl mahupun kaum kerabat flower girl, dah ada orang tanya.. haaaaa.... tu tandanya blog aku adalah salah satu cara terbaik menyampaikan info.. tepat dan cepat

aritu ada kak tini cite cara-cara buat yang tu.. tu yang pandai ni..
haaaaa... oh ye kee.. tak tau pulak aku, rupenya dia belajar kut blog ni.. well terima kasih kerana sama2 manfaatkan info yg tak seberapa dlm blog ku ini..

kak.. maa terkejut bila ja kata kak terkedu a.k.a sebak masa ma kata tak boleh g konvo kak... 
opsss... ni suara hati akuu.. aku tak pernah luahkan pada bonda mahupun busu pasal ni.. aku sangat sedih tau masa bonda cakap tu.. tp aku tak nak dia nampak yang aku sedih.. so, aku luahkan je isi hatiku agar segala hasrat dan impian tinggi menggunung aku itu terbang bersama-sama angin lalu..

betulke cite tolak keta tu..? yealahh betull..!! setahun majuk tauuuu... hahaaaa (sama2 gelak)
haaa.. kan dah kata.. jap je crita crite dlm blog aku ni tersebar dan jd hot topic! haa haa

dan beberapa nota atau kata-kata ringkas yang disampaikan padaku..

ohhh... terima kasih yang mengunjung dan membaca bebelan aku yang kadang beremosi, kadang cuma bercerita kisah kehidupanku..

terima kasih

3 comments:

#5 said...

setiap hari mesti check. xcheck mesti rase xpuas. bukan pasal kisahnye.


Pasal nak tengok muke sendiri kat tenet aje.. hahaha.

Gile glamer ape? tp, nak buat camne, dah mmg mcm bear k.hasya tu..name pendek "ensom", nama Panjang, "Ensom Macam Ayah Teh"

Engku Artini said...

erkkk.. masuk bakul angkat baju sendiri nampak.. heheee

patutla bila letak muka dia sipi2 je... tetiba ramai pengunjung blog... keh kehhh

ohyee.. ensom tu dah lupa nama penuh dia.. dia tau nama pendek je.hihihiii

#5 said...

Xpe2. Kang ambe pringat ke amna pulok. 2thn lg ke durah lok. Lg 2thn dan lg 2thn dan lg 2thn dan lg..,

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini