Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Monday, December 10, 2012

Welcome back to d ofis!

haishhh.. sib baik takde monday blues today...sebab blues monday dh tukar ke bules sunday! huhuuuuu... Dari semalam lg dh cari mood untuk keje harini. Dari semalam lg, berkali2 pesan pada Addinies..

'esok kena pergi umah pengasuh, ibu abah tak dapat jaga esok...
kenapa? huhuuuuu soalan maut rasenya.
dah start keje... cuti dah habissssss daaaa
huhuuuu sib baik mereka faham.

Hampir seminggu tak update blog...bukan update je, bukak pun takkk hahaa.. maklumlah bercuti katakan. Semua entry (kecuali entry bab makan2 tu) dah siap2 set auto publish .. so, takdelah kosong je blog aku ni..

ok... dahhh dahhh....keje keje..! nanti update pasal big day our BUSU.. kalau rajin heheeeee
daaaa

3 comments:

Anonymous said...

Thanks very nice blog!

Here is my web-site Price Of A Gold Bar

Anonymous said...

Pretty! This was an incredibly wonderful article.

Thank you for supplying this info.

my web page; career in nursing ()

Anonymous said...

My family members every time say that I am wasting my time here at net, but I know I am getting
familiarity daily by reading such good articles
or reviews.

Look into my web page :: career in nursing *rediff.com*

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini