Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Thursday, January 3, 2013

Dejayu Tahun Baru 2013 @ 15 weeks

Alhamdulillah.. rezki untuk tahun 2013. Seperti berulang semula kisah aku dan durrah khayla selama 9 bulan 10 hari dalam kandungan. Kali ni dengan new baby..haaaa smileeee semua!!

Baru balik scan dari klinik. First time scan aritu masa 7 weeks. Masih belum terbentuk kaki tangan dan kepala dgn jelas. Tapi kali ni.. aku rasa sungguh2 menakjubkan...(walaupun  pregnant untuk kali ke-6). Jelas tadi nampak kepala dia yang bulat, dann owhhh kaki dan tangan dia sungguh2 aktif bergerak. Seperti say hye to ibu yek.. hai sayangggg... dan kaki, seperti tak sabar2 nak melompat bermain dgn kakak Addinies ye..

Aku sgt2 xcited kali ni.. balik scan baru ingat, dulu masa scan durrah khayla @12 weeks pun cam ni jgk. Dia pun sangat aktif dan say hye kat kami. Tapi masa scan durrah khayla, semua ada.. daddy and kids. Tapi masa scan tadi... hanya aku ngan doc je.. Jadi.. tengah2 scan aku senyum sorang2. Doc pun sengih2 tengok dia sgt2 aktif, susah nak ambil ukuran bb

Mmmmm..moga kami dikurniakan kesihatan berpanjangan sepanjang kehamilan dan kelahiran ni. Moga baby pun sihat dan membesar dengan sempurna.. Tak kisahlah gegel or boboy.. Bak kata daddy... Allah dah buat perancangan terbaik untuk kita. Kalau gegel alhamdulillah.. kalau boboy pun alhamdulillah..syukur semuanya pemberian rezki yang tak ternilai dari Allah SWT.

Owhhh.. apa reaksi durrah khayla? nilahh respon dia bila bagitau dia akan jadi kakak...hahaaaa betulkan kata orang2 tua...

Tengoklah..selamba je isap jari kaki... syokk yg amat tuuu hahaa!!






4 comments:

..:::FIRDAUS@HUDA::.. said...

jgn dejavu stiap tahun dah la yer....hehehhehe..selamat tahun baru..,.

eiyta said...

Tahniah K Tini...Wahhhh...bestnya..semoga diberi kesihatan yang baik..amiinn

Engku Artini said...

Firdaus huda... tq singgah.. hehee.. slamat tahun baru juga

Ita.. thanks. moga bb baru nanti cute mcm auntie ita hehee

airis aries said...

Aduhai anak2 sekarang,dah jdi satu hobby anak2 skarang nih

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini