Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Tuesday, January 22, 2013

lapar @ 17 weeks pregnancy!

hahaa... selalu rasa lapar espc mlm. Balik kerja mesti cari sesuatu untuk maman. Biasanya milo cicah biskut.. ehhh tu ayat gurau aku pada amna.. Pembetulan -  Biasanya biskut cicah milo.

Dan oleh kerana kelaparan yang melampau pada wikend baru ni, bangun pukul 4.30 pagi, masak nasi, goreng anak ikan bilis garing2..makan dengan kicap! ohhh sungguh maveles. Ikan bilis kecik tu memang faveret aku. Kalau dulu aku memang suka makan nasi dengan telur goreng garing, tapi kali ni oh nooo nooo, aku sangat kureng gemar dengan telur goreng.

Ohhh bebalik cerita makan nasik pada pukul 5 pagi, then sambung tido lepas subuh... terkejut hubby bila tau aku bangun pagi2 semata2 tanak nasi dan goreng ikan bilis .. hahaaaa!  elehhhh jeles lah tuu orang tak kejut makan skali kannnn...

So, now.. everytime, everywhere kena standby makanan..tak kiralaaa gula2 ke, biskut munchies ke, ohhh kalau ada cheese tart si Ayuni mesti lagi best kan kannn.. hopefully next week dpt makan cheese tart tuuu...

oreo cheese tart mmg sgt2 sedap nyumm nyumm!


Ok.. tarraaa tu je nk criter untuk mengganti perasaanku yg kempunan nak makan nasi kenduri wikend baru ni... huhuuuuu ... sungguh tragis tau.. beria kami pergi kenduri sambil meredah hujan lebat, dah la jauh pulak tu.. tapi .hukk hukkk... tak dapat nak makan even sesuap nasi pun.. huhuuu..  Takpe, wikend ni makan kenyang2 kat Kg Pelet okeh..

3 comments:

Nora Karim said...

wah kak tini pregnant lagi?? bestnya....!!! tahniah... nak pregnant jugak............ uwwwaaa...

tengku afza engku yusof said...

Sy pun nk jgk kak nora karim.. huhu

Engku Artini said...

alhamd.. sementara diberikan kekuatan dan peluang untuk menambah zuriat ni.. jom together2 nora n busu!

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini