Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Tuesday, January 15, 2013

marking..

owhh lamenya tak mengupdate blog. banyak idea nak tulis tp tak berkesempatan. Nak cite pasal Duurah Khayla, my niece yg dpt 8A baru ni, pasal perkembangan bakal bb baru kami, pasal amna addini yg dah start tadika, pasal amna yg dah termakan umpan makan nasi gara2 nak naik feri, pasal kakak hasya yg ke sekolah naik van, pasal pengudaraan dlm rumah, pasal tips faktor2 utama membeli rumah, pasal tips memasang table top concrete tile bewarna putih, pasal panduan memilih sinki, panduan memilih corak tile dan mcm2.. ouhhh banyaknya senarai, tapi satu pun belum sempat tulis apa2.. masa sgt2 cemburu .

opsss lari tajuk.

ohye satu lagi pasal lasik. my twins done it last week. alhamdulillah.. so, sekarang ni dia dh free style, hidup bebas tanpa kaca mata...bestkan.! tapi tak boleh upate apa2 lg pasal lasik ni sbb belum sempat interview si empunya badan yg bercita2 untuk meneruskan azamnya untuk menjadi pilot selepas lasik tempoharii.. bravooo broo!! tahniah dan alhamdulillahh.. moga impian jd kenyataann

ehhh lari tajuk lagi.. hehee

ok. sebelum start cuti2 panjang kami next week, perlu selesaikan beberapa perkara utama.----> MARKING! ada 15+24+12 script untuk marking... wahhhaaa.. sket je kannn... tapii..

ohooo...ok jom start marking!

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini