Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Thursday, February 21, 2013

Tugas hakikiku..


Ok.. done for today! Marking session..
Berpinar-pinar mata tengok angka. Macam nilah paper accounting.. marking kena teliti..nanti kesian student, hilang markah sebab kelalaian aku.. So, aku try my best untuk marking quiz n assigment diorang. 
Penat..? penat mata sehhh
Done from 9am - 5 pm..hahaaa maklumlah arini takde kelas.. so, buatlah kerja-kerja hakiku sebagai tenaga pengajar. Suppose today kena g checkup, tapi... hahaaa ponteng daaaa 

Mmmmm buat kerja mesti ada sumber inspirasi .. so, marking sambil maman coklat langkawi.. barulah laju dan bersemangant!! caiyokkkk 

Opsss... ini pulak another asgment n asgment yang perlu disettlekan.. uhhhh rilexxx 

Ni.. yang dah setle tadi.. acu cuba compare dengan name tag aku tu.. mane lagi tinggi?  hahaaaa rilexxx... 
itulah tugas hakiki hakitanganmu r.t.n.y!

Sooo dah penat, kita berehatlah dulu. kul 5pm, waktu untuk strecthkan badan.. kacau kawan.. update blog.. mmm tapi yang paling best untuk merehatkan minda mestilah dengann uplod gambar Addiniku...
Muuuahhhhh... sayangggg kakak Amna!
Challloooooo... selamat beristirehat.! Malam ni masak apaaaa..?

1 comment:

Nora Karim said...

Teringat masa marking paper dulu... tang esei... aduh... mmg letih otak dibuatnya...

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini