Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Friday, March 8, 2013

Kawan-kawan Addinies

Salam Jumaat..

Hoyeeeyy esok cuti.! Kami ada mega projek dis wekend... sebab kami ada tetamu istimewa! Kami akan bawa tetamu tu mandi-manda sungai lembing, bermain-main di deer park bersama Addinies, kemudian ronda-ronda makan angin di Cherating..maybe ke sanctuary penyu jap, open table di New Horizon or Sara Thai or Tanjung Lumpur (owhhhh banyaknya pilihan tempat makan..hoohoooo!!), then of course Pantai TC & Pantai Batu Hitam.

Tetamu ni dari KL, jadi orang KL ni tak heran dah kalau ke shoping mall kan... so, kami plan ke tempat yang takde di Kl..pantaiiiiiiii here we come!

Opss  tersasar dari tajuk utama..hik hikkk sory.. perkenalkan kawan-kawan Addinies....


Left : Boboyboy, angry bird, gc,stich, gy, angry bird, bear kecik, blue bear, garfierld
Duduk : Cik bear, white bear, pinky, duck quack-quack

Inilah aktiviti mereka bertiga masa wikend lepas. Masa ni, aku tengah syok main masak-masak kat dapur. Mereka bz main kat ruang tamu. Kemudian, mereka panggil aku....

Cantik tak ibuuuuu
Hahaaaa memanggg cantik sangat! pandaiii Addiniessss!

Kawan-kawan mereka ni sebelum ni ada atas katil mereka dalam bilik. Rajin pula diorang ni angkut kawan-kawan mereka ni , lepak sama-sama kat ruang tamu..

So,sape-sape nak datang rumah, kena duduk bawah jer.. sebab sofa dah penuh dengan kawan Addinies ..heheee

Byeeeeeee!

6 comments:

tengku afza engku yusof said...

hik3... kreatif tol addinies ni... nti kmpul hok cik su lok ekk. hehe

#5 said...

En bear tu bukan Ensem ke? A.teh kenal lagi. Nama panjang nya 'En. Ensom Macam Ayah Teh'

Nora Karim said...

Wah... ramai betul kawan2 addinies.... hihihi comel je susun.gitu...

aku Dayat said...

waa...bagus la budak ini...kalau anak sy satu kt hujung sana..satu kt sini..satu kat atas...bersepah...hihihi

Engku Artini said...

busu nyer lagi banyokkk koleksenng tu

#5.. durrah dok kenang nama tu, ye nok nama baru Cik bear.. so kena rename .. dan bye2 En. HMAT heheee

nora + dayat.. hehee.. tu yg disusun, yg x disusun pun ada jugak bersepah ntah mane2.. hihi

Ummi Puteri said...

So sweet Addinies..mesti tersenyum ibunya tgk gaya anak2 yg kreatif..suatu masa tentu kita akan rindukan saat masa kecil mereka..

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini