Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Tuesday, April 16, 2013

Fatin Hanissa bt Muhammad Johary a.k.a Tengku Tina

Kat fb, tetiba tertengok gambar ni... 
status : 
 'my 16th birthday...
Dulu dah pernah tengok gambar ni.. tp cuma dalam hatiku kata..
'bahagianya keluarga kakakku ini'

tapi kali ni bila tengok gambar ni semula.. aku berkata...
'ooohhhhh dah 16 tahun fatin hanissa acik ni... ??
aloloooo... dulu, dialah yang paling disayangi semua orang, maklumlah anak buah pertama dalam keluarga kami..
sket2 mesti bagi hadiah.. sampaikan gambar dia ada kat mane2 dalam bilik study hostel aku dulu.. heheee..

Tapi, sekarang fatin hanissa dah besar panjang, dah jadi kak long yang penyayang, baik hati... lawa lakk tuu.. (senyumlah tuuu)
acik tauuu nisa baca blog acik ni kannn...

tapi, kadang masa dan jarak membataskan keakraban kita macam dulu..
takpe, lepas ni kita jd bff balik ye..

ohye fatin hanissa ni pun sangat pandai orangnya tauu
UPSR : straight 5As
PMR : pun streekkkk 8As
Cayalah nissa... Im soo proud of u!
Semoga terus cemerlang menjadi muslimah yang berjaya di dunia dan akhirat ... insy!

Kemudian terpandang juga gambar ni... ohhh dah besar ameer dan afeeq..hero kak long.. 


Ehhh mane kak ngah yang comel lote macam maria farida tu...? 

Haaa kak ngah yang pakai baju pink tu.. sangat peramah tamah orangnya tauu.. moga nanti jadi macam kak long nissa ye

opsss... cantikkan buaian buatan ayah kak ngah ni..

2 comments:

Ayah said...

cantik buaian tu... buatan sendiri?

Engku Artini said...

owhh...ayah, tq singgah sini. saya selalu juga singgah kt blog ayah..

ye.. buai tu buatan sendiri.. cantik kan..!

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini