Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Wednesday, April 3, 2013

Target archieve!

Yeaaa!! Done seperti yang dijangkakan...la laaa laaa laaaaa
Riangnya dalam hati!
Keje dah bereh, sooooooo
Malam ni boleh tido lenaaa
Malam ni boleh beriang gembira dengan addiniesssss macam selalu.. (ala padahal tiap2 hari riang gembira dgn addinies..heheee)

Mmmmmm dan kat piza hut today, ada piza murah @RM5 je.. woooowwwww
tapi kat rumah juga ada ikan talapia from Temerloh ready for cooking..
dan dalam fridge jugak ada rencah asam pedas siap untuk dimasak made in Chemomoi.. nyummm nyummm bestnyaaa

alalalaaa tokkkk sukenya hati!

opsss tp esok dan lusa masih kena survive untuk last revision class untuk student tersayang..
moga yang terbaik untuk mereka nanti..

p/s lagi 7 minit ---- balik time!

2 comments:

Helme Lassim said...
This comment has been removed by the author.
Helme Lassim said...

Carry mark sy brape ea?

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini