Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Thursday, May 30, 2013

Happy 8th Birthday Hasya Addini!!


Alhamdulillah.. Hasya Addini is 8 today.. Teringat lagi ketika dia dilahirkan, dimanjakan, dibelai dan disayangi oleh kami. Anak pertama kan.. mestilah feel dia lebih sket..

Dulu-dulu, Si comel kami ni dipanggil baby, then bila amna dilahirkan, kami mula memanggilnya dengan Kakak.. Sometimes, kami panggil dia kak Hasya or Hasya Addini..

Pesan ibu untuk kakak yang disayangi.
Jaga adik.. sayang adik selalu tauuu!

Jadi kakak yang baik dan terbaik pada adik-adik tau..!

(mmm... ni bukan pesanan tapi kenangan manis kakak n abah)
Pagi-pagi masa abah nak solat subuh, terjumpa surat kakak  kat sejadah...
To Abah.. Abah lupa buat air bandung kakak semalam.. (merajuklah tu konon..)
So, abah pun balas surat kakak dan tampal kt freeze, pastu terus buat air bandung letak dalam peti....
hihiii... lucu betul 2 beranak ni

Jadi anak yang solehah... dan makan jangan lupa ibu..hehe


Kenangan 2 :
Anak manja abah... merajuk masa di Ros Valley Cameron Highland..
akhirnya abah terpaksa pujuk dengan eskreemmm..

Ibu akan sayangg kakak selalu tau.. dan Ibu sayang semua Addini ibu !!

Senyumlah selalu sayang..

Bergembiralah selalu... Ibu suka melihatnya!
Sebab kakak akan selalu di hati ibu.. setiap masa dan detik..

Semoga anak kesayangan ibu Hasya Addini akan sentiasa beroleh kejayaan di dunia dan akhirat.. Aminn!
Selamat Hari Lahir sayang..!



No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini