Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Thursday, May 9, 2013

Kos percutian ke Langkawi

Tarikh : 24-26 Januari 2013
From Kuantan - Lunas - Langkawi - Lunas - KL - Kuantan

Pengangkutan
Tol : RM180.60
Minyak : RM320

Feri (Kuala Kedah - Langkawi - Kuala Kedah) -  RM160 (2D2K)
Underwater World                                            -          92
Wildlife Bird Park                                             -          50
Sewa Innova 3H2M                                         -         300
Homestay 3H2M Kedawang                            -         300
Baju Durrah (4 psg)                                         -           50
Pemanggang Vantage                                       -           99
Dinner @ Restoran Jelani (mahalll huu)             -         149
Jeruk Pak Ali                                                   -           62
Buah @ RnR Tapah                                        -           45
Baju muslimah Addinies (2 psg)                       -            65
Idaman Suri
Hj Ismail
Cenderehati
T-shirts
Breakfast / lunch / dinner
DLL


Ok... ini adalah antara kos percutian semasa ke Langkawi tempohari. Ada jugak kos yang kami share dengan keluarga #5 seperti innova, homestay dan dinner.. adehhh mahal giler  makan kat sini walaupun udangnya bapok besor.. tp not recommendedlah.. huhuu

Part yang paling sedih masa ke sini adalah.. masa ke Underwater World...
Aku keluarkan duit 100 untuk bayar tiket. Aku malas nak kira total rege tiket untuk kami sekeluarga. .. tp sadisnyaa bila duit baki hanya dpt 8ringgit jer.. huhuuuu terasa betapa lajunya duit mengalir keluar...

Notes..: Aku mencatat hanya untuk ingatan aku..dan anak-anak addinies kami. Bukan untuk sesiapa atau mengada-ngada tauu... heheee...


1 comment:

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.



Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini