Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Tuesday, June 4, 2013

36 weeks pregnancy

Owhh.. betul2 mencabar masa 36 wks ni.. a.k.a umpama kenderaan berat sudaaa..hahaaa.. tapi enjoy je lahh d journey, bukan semua orang dpt rasa keindahan berborak dan get respond dari si comel dalam kandungan.. kan kann.. alhamdulillah..

Mmmm so far, baby sihat walafiat... sangat aktif.. Durrah Khayla suka usap perut aku sambil panggil baby..

InsyaAllah lagi 4 weeks merasa keindahan as m2b.. Ikut plan asal doc, maybe lagi 2 wks.. Tapi last checkup insyaAllah back to normal procedure..

So, harapnya semuanya dipermudahkan.. Lagi 4 wks, hopefully sempatlah aku uruskan pendaftaran pelajar untuk sesi baru yang akan bermula tak lama lagi. Hopefuly sempatlah uruskan masalah2 yang biasa timbul di awal semester bersama mentees, sempatlah berjumpa dan melihat pelajar2 yang dah tamat pengajian mengambil result peperiksaan mereka dengan tersenyum lebar, sempatlah habiskan 2-3 topik sebelum cuti bersalin dan yang penting.. sempat tinggalkan tugasan pada mereka...hahaaa jangan ingat Puan Tini cuti, so awak awak pun cuti sama yek.. heheee. Tulah adat resam nak berjaya..hihiiii

Dan jugak harapnya sempatlah aku siapkan barang2 keperluan baby .. baru kemas 40% kut .. Nak tunggu expo moms n baby dulu dis wikend... chewahhh sempat lagi.. takpe, hujung2 pregnancy ni adalah sangat2 digalakkan untuk m2b supaya banyak berjalan, supaya cergas dan dipermudahkan bersalin nanti.. InsyaAllah.. itulah yang selalu aku amalkan walaupun dah jadi kenderaan berat macam bedoza heheee

Ohh dan appointment dengan pakar tomorrow pun dah ditunda ke minggu dpn sebab doctor pakar cancelkan semua appointment dia till next week. jadi tak perlulah aku g jumpa pakar sorang2 esok  (sob sob) sebab dear hubby outstation perlu ke KL ..Yeaaa, So, tomoroow chekup biasa je. Minggu dpn checkup dgn pakar dgn hubby..  InsyaAllah semoga semuanya berjalan lancar.

Dannnn... since dear hubby ke KL 4 hari ni, siapa nak tolong tunda kenderaan berat ni masa bangun tido..? huuuhuuu.. sape nak tolong bangun malam2 buatkan susu Addini nanti...? Sape nak tolong kenderaan berat ni jadi cinderelelaaa... huhuuuu... Addinies sekalian, sila tolong ibu yeee...

Normal during 36 weeks pregnancy : 
kerap buang air kecil, takde posisi selesa untuk tidur, dah tak boleh berlari hahaaa, posisi berjalan yang agak pelik, dann si comel dalam tummy tu memangg sangat2 berat (rasa macam nak tinggalkan kejap kat rumah or nursery or ikat kat perut hubby... bolehh..? ahakss)

1 comment:

Mama Adam said...

hahhaa... comel... macam kenderaan berat? tak lama dah....

saya 23 weeks. tak lama lagi, akan berat juga =)

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini