Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Thursday, June 20, 2013

Manisan dari Kota Suci Mekah

Dah 2-3 hari teringin nak makan kurma. Kata orang, kurma ni bagus makan masa preggy, tambahkan energy espc untuk mak buyung mcm aku ni.. Tapi, terpikir-pikir lak, biasanya kurma ada time nak pose jer.. alahaiii cam frust lak bila teringatkan nak cari kurma ni..

Tapi,
Alhamdulillah... pagi ni dapat merasa rezeki kurma dan manisan dari bumi suci Allah.. Mekah lagi.. istimewa sungguh rasanya. Sedap sangat! Makanlah kami beramai-ramai di ofis tadi.. (maaf pada yang tak sempat..)

Terima kasih mis yuzita atas pemberian istimewa ni.. Doakanlah moga kami juga diberi peluang menjejakkan kaki ke sana.. Amin..

1 comment:

eiyta said...

Amiinn...
Alamak malu..saya bagi sikit jer..huhuhu...rupanya mkn satu ofis.
lagi satu nak malu sebab akak pun dah sebut nama saya dan Kota Suci Mekah, Kak Nora pun dah..tapi saya nie tak jugak update2...heheh

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini