Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Saturday, June 8, 2013

sakit #1

erkk sakit ke contraction? donnoo sebab aku tak pernah sakit before due..

semalam..hati sangat gumbira sebab ofismet buat makan-makan.. siap ada chef istimewa buat demo masakan gitu.. tapi memang bestlah kawan-kawanku masak.. tabik spring jap! Espc untuk menu ni..

maveless gitu.. chef, sila buat lagi ye..hehee..mesti amir sayang awak sgt2...(ayat bodek kih kihh)

. kemudian chef istimewa pulak ajak main masak-masak.. siap bawa dapur, gas n pemanggang ajaib gitu..

chewaahh heppy sungguh semua orang.. aku dh jadi darat undang jap dengan menu ala-ala k-pop chef.. makan dgn copstik ...hahaa..tp mmg terbaikkk lahh!!
Owhhh.. menu apa lagi? nasi dagang, mihun, keropok, kek pun ada.. dan tak lupa teh o panas!.. sume sedap2! timasih kawan-kawangg.. hehee

 Dah kekenyangan makan free dari pagi ke petang, aku pun pulunlaa buat kerja..
tapi donno y... baby asyik duk mengeras jerk.. sakit pinggang mencucuk-cucuk.. sakit bawah pinggang pun ada gok.. aku cuba luruskan badan.. pun sakit gok.. ehh nape ekk..  aku rilexkan badan.. tapi makin menjadi-jadi lak sakit.. ohoooo... tarik nafassss.... duk diam.. stop buat keje..cuba fikir benda lain.. ohhh fikir pasal expo nak pergi esok.. hahaaa sempat lagi tuhh... mestilahhh emosi kena control supaya semuanya hilang tanpa disedari..
yess marking in d process..
..
dalam 15-20 m je kut sakit .. tapi baby still aktif main bola tendang-tendang.. kadang-kadang sakit tau dia tendang, mayb sebab dia dah besar dan ruang permainan dia kecik... maka kuatlah hasil tendangannya..

owhh baby.. be gud ye.. Tunggu lepas minggu depan tau.. 

p/s... so far so gud.. no more sakit2.. main-main je kut..

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini