Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Sunday, August 4, 2013

Kereta sewa murah di langkawi UPDATED Ogos 2013

Assalamualaikum..

Salam bersiaran dari kampung halaman Kg Manir Kuala Terengganu
Maaf kepada mereka yang bertanya dan mintak no telefon kereta sewa murah di langkawi.. Maaf banyak2.. tak sempat saya nak balas n emel no tipon. Tak sempat tambahan pulak server yang teramatlah teruk sepanjang saya berpantang di rumah..(terasa macam duduk kt kawasan ulu..dalam hutangg..takde coverage huuuuhuuu tensen bangat) ehh sori lain cerita lak.

Okeh straight to the point... ni saya bagi terus no nye ye..

Hanafi 0134353413
Shamsibah 012 4440109
Rozaidi 0125927105

Yang paling murah saya dapat dengan en rozaidi. Prosedur dia pun sangat mudah dan boleh dipercayai. Tapi bolehla anda try compare antara 3 no. kt atas tu ye.

Okeh.. semoga membantu anda semua.. Salam Ramadhan.

P/s.. oh ye.. saya tak dak dapat apa2 komisen atau apa2 je lah atas perkongsian no tipon ni ye. ianya adalah sekadar pengalaman sy dan mybe ada org lain yg dpt lg murah dr contct no ni..

apa kata anda tinggalkan komen disini jika betul murah..mybe boleh mbantu org lain pulak kan.. :)

9 comments:

LeeZ said...
This comment has been removed by the author.
LeeZ said...

salam...

saya ada cuba call rozaidi tu... tapi dia ckp ada surcaj pada tarikh hari merdeka nanti...

thanks anyway...

ayan aman said...

call shamsibah lagi murah 0124440109

ayan aman said...

dapat vios baru 70 ja untuk 24jam

morozai_man said...

ayan man, vios baru 70 untuk 24 jam tu time cuti sek ke time hari biase? igt nk sewa untuk satu hari...22 disember hingga 23 disember ni je..

morozai_man said...

ayan man, vios baru 70 untuk 24 jam tu time cuti sek ke time hari biase? igt nk sewa untuk satu hari...22 disember hingga 23 disember ni je..

morozai_man said...

ayan man, vios baru 70 untuk 24 jam tu time cuti sek ke time hari biase? igt nk sewa untuk satu hari...22 disember hingga 23 disember ni je..

Kereta Sewa Shah Alam said...

Terbaik tuan. Harap boleh lawati website kami. Boleh kita bertukar-tukar pendapat tentnag perniagaan Kereta Sewa ni :)

Danny Affandi said...

Assalammualaikum. Avanza utk dua hari pada hari ahad 31hb May 2015 dan isnin 01hb June 2015, berapa?

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini