Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Monday, September 30, 2013

Main tarik upih

Masa kecik-kecik dulu, selalu jugak aku main tarik upih ni.. seronokkan.! Ambik pelepah kelapa yang dah tua, duduk pastu nanti adalah yang jadi tukang tarikkkkk... wowwww best tak terkata kan.. Tapi, kalau part kena tarik orang pulak... haahaaa... sangat tak best kann..

Ni aktiviti gegels minggu lepas, baru nak update..hehee

Diorang ambik plastik besar, pastu pakat main tarik upih..  alahaii..mesti idea si kakak dengan amna ni..
tengoklahh diorang main ni.. tergelak-gelak aku tengok diorang main, cam nak join sekali jer hehee

Bergerak ke upih tu tarik si kakak yang bigg biggg tuuu...! hahaaa
Seronok sungguh Durrah kena tarik..siap letak bantal dan cik bear lagi... lagi best siap minum air soya lagi tuuu bagusss bagusss!
Amna... pun sakan enjoyyyy,,, happyyy happpyyy!!
Pastu diorang tukar upih guna selimut pulak... lagi seronok durrah tu.. !
Saya nak main jugaa.. tapi takde orang ajak, huhuuuu sian saya kan
Bersungguh-sungguh Amna tolak durrah..!

Begitulah.. bagus juga idea game diorang ni, dari main game kat tablet kan, erkkk no noooo... !

p/s : Durrah tu pakai baju warna coklat ye.. trend baju terkini, tone warna kulit.. hihiiiiii ...

Alahai gegels ibu... comel je idea hik hikkk!!

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini