Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Saturday, September 14, 2013

Reaksi dapat adik baru..



Welcome home sayangggg!
Ni masa first time sampai kat rumah... sukanya aku.!
. macam tak sangka semalam duk lepak-lepak kat situ,
tapi hari ni dah ada baby baru lepak sama... syukur alhamdlullah

sayangg baby! kak amna suka jaga baby
 tapi ada lagi sorang kakak yang suka jaga baby... ni diaa... 
kiss baby sket..

kiss lagi

comel..!

nak tido pegang tangan baby..

kiss lagi..
 Durrah tak boleh ditinggalkan sama-sama baby berdua je, bahaya. Dia akan selalu nak kiss baby, pegang tangan, nak tepuk dodoi tapi dalam posisi yang agak bahaya bagi aku. Kadang-kadang agak kasar dan keras cara dia nak pegang baby.. jadi kena selalu tengok dan awasi. Kadang-kadang pernah juga dia nak angkat baby macam aku angkat dan dodoikan baby.. adehh yang ni setakat ni masih tak pernah tinggalkan dia bersama.. too risky!
ibu.. nak riba baby jappp
lepas amna riba.. bb durrah sibuk nak riba jugakk
bu.. b nak riba baby..
ehhh tak bolehhh
b nak riba kat sini..(sambil tunjuk kaki)
tak boleh laa sayanggg...
hhahaaa maka merajuklah bb durrah tak dapat riba bb dhia.. hehee. tunggu besar sket ye sayang..

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini