Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Thursday, September 19, 2013

Stok susu EBM ketika habis pantang dan naik kerja

Alhamdulillah.. masih diberikan rezeki untuk fully bf bb Dhia Zaara. 
Ni masa first time pump, dapat 2 oz je. Start pump masa hari ke-17 pantang.

 Ni pulak stok susu beku masa nak mula start kerja. tak banyak sangat sebab malas nak pam.. hehe..

ni pulak stok susu yang masih fresh..

Total susu EBM semua dalam 112 oz kalau tak silap.. 
So far, bb dah capai 2 bulan setengah.. alhamdulillah tak pernah demam dan meragam.. .. moga bb Dhia terus membesar dengan sihat dan cergas .. 

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini