Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Saturday, November 16, 2013

Hobi membaca dictionary


Aku di dewan ..menghadiri majlis konvokesyen para pelajarku. Majlis pastinya bersidang dalam tempoh lama. Aku dah standby tab fully charged untuk digunakan sepanjang majlis nanti. Ofkos untuk blogwalking, facebook or ape-ape lah kan, asalkan hilang boring dan ngantuk dalam dewan..hehee..

Pandang kanan..ohh jiran sebelah pun berintenet, pandang depan pun sama..well dunia teknologi kan..
Tapi..pandang kiri..
Opsss opocot jap aku!!


Ehh awak.. Baca apa tu..??


What...? Baca English dictionary? Fuyoooo!! terkesima sunggoh aku. Tak pernah dibuat or tengok orang baca dictionary okey. Aku guna dictionary semata-mata untuk cari maksud perkataan yang tak paham jer.

Owhh.. Sungguh berilmu awak ..  Saya tumpang bangga dengan hobi awak ni..(bukan tumpang hobi..hehee)

Hebatkan! Awak ada?

2 comments:

Laura Azura Zainal said...

Tangan sapa lah besar sgt tu ye...

BTW I just love having this so - called 'novel' in my handbag.


I'm so into reading but not all dictionaries will meet my passion. hehehe.

Kakak, tersipu2 kita tau! nanti g KL kita pergi Kinokuniya ye. Cari new dictionary to consume..

pamela said...

wah... ilmiah sungguh cik laura...

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini