Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Tuesday, February 18, 2014

buggy car di bukit bendera

Ni masa cuti-cuti penang baru ni. Antara program utama ialah ke bukit bendera. Yang paling best adalah round bukit bendera... tengok rumah orang kaya-kaya... sambil naik buggy. Buggy ni macam ala-ala saiz kereta golf tu. Muat 7 orang termasuk driver. Kami ambik 2 buggy sebab muatan ramai hehee..takkan nak berhimpit pulak sebab agak bahaya melalui jalan corner dan lereng bukit.

Harga RM30 untuk 20-30 minit. Ada beberapa pit stop untuk bergambar sepanjang perjalanan tu. Bagi kami amat berbaloi-baloi dan recommended. Driver pun amat ramah explain dan bercerita pasal rumah orang kaya dan pit stop di sepanjang perjalanan. Siap tolong ambik gambar lagi hahaa

Okeh gambar lain masa percutian di bukit insyaAllah menyusul kemudian jika ada kelapangan...hehe ayat standard orkkkkk..cuti-cuti ke langkawi dah setahun berlalu tapi tak berupdate langsung huuuuu

Taraaa panjang umur jumpa lagi insyaAllah

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini