Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Wednesday, February 19, 2014

Jom shopping langsir di Sarah Hughes Globe

Semalam menghadiri bengkel di KL. Sementara tunggu balik, aku menyempatkan diri terjah ke sini.. Sarah Hughes Globe di Jalan Tar heheheee...

Okeh..matlamat utama adalah nak shoping kain langsir baru untuk ruang tamu dan bilik-bilik kat rumah. Kenapa kepingin sangat nak beli langsir sampai nunnn kat KL norrrrr...ohoooo sebab blogger moon bagitau ada sales langsir baik punyerr. Hahaaa terpengaruh sungguh aku sebab dulu pernah ada sales giler-giler 10ringgit semeter untuk kain langsir kat sini.

So lets go shoping!!

Yang ni memang cantikkk sangat.. trendy design dan kain pun memang best! Tapi...tapi...regenya juga sangat cantik. RM39/meter x 50% discount = 19.50 se meter huhuuuu


Yang ni lagi lagii cantik tertarik kebabommm! Kalau tak silap semuanya pun pada harga yang sangat kebabom meletup gitu @ RM63x50% = 31.50/meter.. lagi huaaa huaaaa aku nengok






Amacam tergoda tak? Memang mengancam jiwa raga kan.

Mmmmmm semalam kann..aku datang dengan seribu harapan, tapi pulang dengan zero harapan... huuu! Manelah tauuu kut-kut ada offer 10 ringgit semeter cam aritu...  tapi  lain lak citenya kann. Huuuuu...Konpem menteri kabinet aku tak luluskan proposal shoping langsir ni... !! huaaaa...

Takpe akan ku tunggu kalau ada rezeki kaowww kaoww dari puan moon lain kali.. mana tau kan ada lagi hari 'Sehari bersama pembaca blog moon'

Next, aku ronda-ronda bahagian kids..okla jugak..

Sooo whats next? Untuk mengubat hati yang luka lara tu..aku sapu laaa barang-barang lain di jalan tar tu.. huhuuu bolehlaa kan dari takde.

Yang penting jimat!! Barulah menteri kabinet *sengihfromeartoear*

2 comments:

Miss Moon said...

ala lupa nak bgtau 29 hb baru nih ada offer flat price ......

Engku Artini said...

Ehh miss moonlaa...chewahh2!! Tak sangka singgah sini. Semestinya kitorang dtg borong kain kt sana 29hb aritu.. suke2!! Tp si suami je yg pergi aritu , kita kirim gambar tunjuk2 je hehee. Misi berjaya!!

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini