Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Monday, February 24, 2014

Syyyy!! Ini rahsia kakak!

Ok.. ini rahsia tau!

Sebelum tu.. sila gelak dulu.. hahaaa... sebab lepas ni konpem ni kita akan guling-guling gelak baca rahsia kakak Hasya ni... hahaaa..

Camni..
aktiviti wikend.. outing! Ada special projek dari kids untuk us.. ibu n abah.. yang tu nanti insyaAllah aku cite ye.
So, cam biasa.. kakak Hasyalah yang paling menitikberatkan ketrampilan diri setiap kali bersiap untuk jalan-jalan. Kalau baju coklat, tudung mesti coklat, seluar pun coklat. Kalau baju butih, tudung putih, seluar putih. Kalau purple pun camtulah, kalau pink camtulah. kalau biru pun camtulah kakak. Mesti perfect bagi dia tauuu

Tapi, untuk outing kali ni.. mmmmm macam pelik sket aku tengok sebab kakak pakai baju biru, seluar purple dan tudung pink...obvious sangat pelik kan!

Aku pun tanya..
Kakak sayangg... nape arini pakai baju biru tapi tudung pink pulak?
Ohhhh heheee... sebab mmmm.. haaaa sebab panties kakak warna pink!!

Hahaaaaaa tergelak aku ...hahaaaaa!!
Pastu cite kak hubby... dia pun apa lagi.. sama-sama kami gelak!!

Kakak.. ohhh kakak.. hahaaa
Rasenya dia tak pakai matching kaler aritu sebab ada benda lain dalam fikiran dia kut.. yelaa ada special event dia nak buat dengan Amna untuk wikend tu.. sebabtulaa terkelam kelibut pakai baju pun dah tak lawo .. hahaaa..

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini