Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Wednesday, March 26, 2014

Jom shoping langsir murah RM10 je di Sarah Hughes Globe!!

Wanita dan shopping memang tak dapat dipisahkan kan..macam terapi gitu!!

Sebenarnya tengah sedih...huuu.. ada orang tengah bergumbira jalan-jalan cuti sekolah tak ajak-ajak ayam pun kita.. huuuu

Jadi..entah tetiba rase nak klick blog moon, kut ada gambar baby dia yang comel tu.. tapi kan...kan...tetiba jerk ada good news yang amat aku tunggu-tunggu!!

Jualan langsir di Sarah Hughes Globe Kl.
Harga......??? Haaa ni yang paling best ni. Dulu kan punye excited aku pergi tengok langsir ni..haa cek kat entry ni yer.. Masa tu memang ada sales 50%, tapi still mahallaa bagi aku ni. So now.... harga dia...
Untuk semua langsir yang lerang 60" - RM10
Untuk semua langsir yang lerang 110" - RM20

Wowwwww terus tergaman sengih melebar gitu aku ni. Aku kan pernah pergi tengok dulu kain ni kan..kualiti dia memang bombastic kebabomlah!! Dengan kain dia yang tebal.. corak yang amattttt cantik dan terkini. Memang berbaloi-baloilah dengan harga 10 ringgit tu. Bayangkanlaa dah memang harga asal kain tu 50-60 ringgit semeter.. memangla kain mahal, kualiti first class gitu.

Nak tengok contoh kain...?

jenguk di sini yer

Amacam... silalah datang beramai-ramai borong langsir raya. Aku...huuu sedih tau.. terpaksa bekerja hari sales ni. Aku ada family day untuk students kolej..tak bolehla tak datang. Nanti semua mentee aku cari manelaa mentor kesayangan diorang ni..hahaaa.!!

Tapi takpe, tak dapat plan A, kita tukar plan B hehee

Oh ye.. lupa nak bagitau..sales ni pada:
Sabtu, 29 Mac 2014
11.00 am - 4.00 pm
Tingkat 7, Sarah Hughes Globe, Jln Tar, KL

Bila datang shoping kat sini..sila bagitau korang adalah pembaca blog Puan Moon yang comel, ibu si comel Sarah.. sebab sales ni adalah khas untuk pembaca blog dia je tau...hebatkan !!
 Jangan cakap pembaca blog aku tau..silap haribulan tak dapat sales murah tu hahaaa

Selamat shopping!! Hilang dah sedih aku tadi..hehe..shoping is terapi kan!!

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini