Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Saturday, March 8, 2014

Pujuklah suami...

Opss.. hahaa.. tajuk kemain hot kan..
entah siapa yang merajuk, aku ke en suami hihiii

Alkisah satu malam tu, masa nak dinner, aku sibuk goreng cucuk lemak manis adabi untuk amna. Tapi belum sempat siap masak cucur, en suami dah buat sendiri lah pulak kopi. Errr... aku tak nak dia buat sendiri, aku nak dia minum dari air tangan aku ecewahhh... lagi lagi aku dapat pahala kan hehe. Tapi maybe dia buat sendiri kali ni sebab lambat sangat tunggu aku buat kopi. Aku pulak rasa macam... alahai takkan tak boleh tunggu jap orang buat kopi ni.. Tapi maybe dia pulak rasa camni kan... alahai lambat beno nak tunggu kopi siap, buat sendirilah..

Lalu masing-masing merajuk hahaa lawak kan.. benda kecik aje kan. hihii

The next day, aku pun oklah.. konon-konon nak pujuk ekekeke.. errr bagi pantunla sket kali ni..

Buah keranji dalam perahu,
masak sebiji atas peti,
ampun semalam beribu ampun,
nanti baby yaya blanje eskrem

* yaya tu panggilan manja untuk princes dhia zaara

Entah apa punya pantun daaa.. hahaa janji 4 kerat oklah kan. Kalau juara pantun mis laura baca ni, konpem failed aku ni.. hahaa

Tapi, tunggula jugak respon dari si dia.. tunggu punya tunggu tapi takde respon juga. Alahai.. biasanya senang je pujuk dia ni. Mintak maaf je pastu terus ok.. Tak pernah melarat-larat merajuk sampai ke petang camni.. huhuu... 
Ok, takpe.. malam ni masakkan sesuatulah. Aritu dia kata nak makan mi goreng. Aku pun berialah singgah kedai runcit beli mi kuning, sotong, telur dan sayur.

Balik rumah, dia takde ..main bola. Masuk dapur nakletak barang.. tapi... jeng jengg..

Opocot apa ni plastik besar ni..
 Intai sket.. sambil jual mahal konon merajuk lagi ahahaaaa
 Eh.. apa benda ni..
 Wahhh roka my feveret pun ada skali .. ahaaa macam special untuk aku je kan.. hihiii perasan
 Akhirnya, tak tahan aku layan mood jual mahal, aku pun selak plastik.

Wowwwwwwwww!!!

 See!!! Wahhhhhh tak sia-sia jual pantun tadi!!

 Siap ada tampal nama order kat kotak piza..
Wahhhh haaa haaaa bestnya!! Nak merajuk lagilah.. hahaaaaa

Moral: tak salah merendah diri, buang ego dengan suami. Hasilnya... berbaloi-baloi kan kan!!

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini