Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Monday, May 5, 2014

Cuti-cuti Kuantan : Dinner @ Sara Thai Kitchen, Balok

31 April 2014

1 May cuti.. tapi 2 May kids sekolah semula..then 3&4 May (Sabtu & Ahad) cuti semula. Mmmm.. Jadi, plan nak cuti-cuti tetap diteruskan. Tapi kali ni dengan kos yang paling jimat.. sebab bercuti di Kuantan jer.. 
Kos penginapan : free homestay a.k.a rumah sendiri 
Transport : zero cost untuk cost travel ! 
Cuma ofkos cost jalan-jalan di Kuantan tu mestilah ada babe hehe

Ok.. misi percutian kali ni lebih kepada JJCM

So.. JJCM pertama untuk percutian jimat kali ni... 
1. SARA Thai Kitchen


Order air milo ais untuk kids dan carrot susu untuk mysef

Antara menu : Tomyam seafood, Kerabu mangga & telur dadar

Menu utama.. Siakap Stim halia

Gambar dari kiri :
Udang celup tepung : 4.5 bintang
Siakap stim halia : 5 bintang memang superb!! Berebut makan dengan hasya lagi hiihi
Telur dadar : Tak perlu bintang la.. menu biasa je kann
Kerabu mangga : 5 bintang.. pun memang sedap! Wajib order kalau datang
Seafood Tomyam : 5 bintang jugak! Mavelessss

Overall... aku kasi 4.5 bintang untuk makanan untuk makanan dan layanan kat sini. ehhh jap ,, 
kasi 4.8 bintang !!

Pagar depan masa dah nak balik.. sory.. gambar tak cun

So.. total semua.. RM73.80
Bagi kami sangat berbaloi!! Tak murah sangat dan tak mahal sangat.. soo sooo

opss.. air suam kena cas 30 sen satu ... ohohooo... seb baik minum habis aritu.
Chow.. next percutian tomorrow!

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini