Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Wednesday, May 7, 2014

Cuti-cuti Kuantan : Super RM10 @ Monrods a.k.a Espikay

02 May 2012.

JJCM kali ni diteruskan lagi dengan dinner lagi. Kali ni di Monrods atau nama baru dia Espikay di Jalan Mahkota
Dulu selalu juga datang makan sini tapi sebab susah nak parking jadi dah lama jugak tak datang sini
Datang sini bukanlah tujuan utama nak makan.. tapi sebab environment dia yang lawa dan selesa untuk kids. Yang penting dan best lagi.. makan dalam ekon hahaaa i liokeee sangat!

Jadi nak mudah dapat parking, datang dalam pukul 7. Kids habis sekolah 6.30 petang ..terus bawa sini. Nanti boleh solat maghrib kat atas restoran ni jer. Mudah kan! Parking senang, solat pun senang... ok i liokee lagi !!

Datang sini tak sangka pulak ada promosi Super RM10 macam dalam gambar.

Semua menu kat atas tu pada harga RM10 jer.. wahhh suke2!! Tapi promo tu start dari pukul 7 malam .. jadi kami sampai sini kul 6.52. Sambil tengok menu dah cecah kul 7... tadaaa.. jimat!


Sambil tunggu menu.. jom tengok budak comel ni selfie..!

Haaa tengok.. dia sangat suka buat muka camtu..!

Ibu n kak amna pun nak selfie jugakla sekaki.. hehe

Restoran ni kat sebelah Bank Standard Chartered. Pendek cite kat depan Masjid Bandar. Nampak gambar bank Standard Charted kat belakang Amna kan..

Ok.. Menu pertama sampai.
Roti Bakar
Telur masak separuh
Sup Cendawan
Garlic bread
Teh Tarik 3 layer
Espikay iced blended (Oreo + Choclate)

Menu lain..
Dari bawah..
Cekodok pisang
Spagheti bolognaise
Teh tarik 3 layer
Carrot susu
Chicken chop

 
Spaghetti agaian n fries..

Berape bintang nak bagi kali ni...?

Environment... 4.5 bintang!
Foods : okla.. bolehlaa... sedap dan boleh repeat order lagi.. 4.5 bintang juga lah

Cost?
Semua sekali total RM52.90
Jimat : RM5.20
 untuk chicken chop RM2.90 + Spagheti bolognese RM2.30
Banyak jugak jimat kan..

Mmm dan yang penting.. air suam at zero cost! 

Recommended!

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini