Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Sunday, May 11, 2014

Farewell party with students @ Dominos Pizza Kuantan

Date : 17 April 2014
Di mana? Dominos pizza, Kuantan

Mmmmm... lepas mengajar kelas Advanced Financial Accounting, aku pun keluar kelas cam biasalah kan.. Tetiba, ada students berlari-lari panggil aku.. ehh napa pulak ni, nak tanya soalan lagi ke kann?

Puannnn!!
Ya yaa.. nape?
Nanti puan ikut kitorang gi makan-makan jom..
Haaa? (Owhh i liokeww sangat!!) Ok... bereh aje. Kat mana?
Dominos.. kat bandar jer.
Ok2.. sape lagi?
Lecturer accounts lain..
Orait. !
Oh ya puan, nanti kita main tukar-tukar hadiah tau hari tu. Minimum harga hadiah 5 ringgit je. Nanti puan bawak ye..
Gitu ke.. buleh aje. Jumpa nanti tau!!

So.. pada tarikh jang dijanjikan, kami pun zasss togeder2 ke sini. 
Makan-makan ni sebenarnya untuk say gud bye kat beberapa orang students kami yang dah final sem. Sem depan dah tak jumpa mereka daa.. Tak boleh bebel lagi daa kat diorang haaaahaaa...

Oh ya.. dominos ni aku tak pernah sampai dan tak pernah makan lagi kat sini sebab katanya selalu penuh.

Ok jom kita tengok gambar students dan lecturer kesayangan mereka ni.. 

Antara students.. 
Left : Hema, Kong, Hamdan, Mira, Esha dan Nirosha

Ni pulak sesi tukar-tukar hadiah. Memang happening! Meriah dengan bebudak ni jer.. 
Ok ni Puan Pamela dan Esha

Ni pulak Hema dan Wani

Nirosha dan Cik Laura

Puan Farah dan Wani

Kong dan Puan Pamela

Aku.. dapat hadiah dari mentee..Aisyah. Chewahh sama-sama kuning tu..(termasuk apek kat belakang tu sebagai background huuuu..)

Ni hadiah yang aku dapat dari Aisahh.. best jugak tau leh tampal notes kat sini.. senang-senang!

Ni notes pertama dari Aisyah...thanks aisyah..suka sangat tau!!

Sambil-sambil tukar hadiah tu.. kita makan dulu..! best ke dominos ni ekk?

Sambung kasi hadiah lagi. Aisyah dan Puan Farah

Mira dan Kong.. sorry gambar blurrr.. 
eeee..apek kat sebelah tu interprem nguhh kan... huuu

Hema dan Hamdan

Tadaaa..ni hadiah dari aku. Juga dapat kat mentee sendiri, Nirosha. 
Moga bermanfaat untuk awak ye!

Mira dan Mis Laura

Hamdan dan Esha

Ok.. selesai makan-makan, chit chat sana chitcat sini.. gossip sana gossip sini hahaaa!!

So now, jom bergambar ramai-ramai sebagai kenangan

Apsal tu ehh.. ?Ada wang emas ke kat situ hihihii...


Ok smile!

One more...smile!!

Peaceeeee!! wahh suka-suka!

Enjoykan sekali-sekala hang out dengan students.. Moga semua pelajar berjaya dalam karier mereka kelak. Untuk yang belum tamat lagi, teruskan belajar dan score untuk Dean List yuhuuu!! 

Rating?
Environment : 4.2 je sebab dia pasang tv yang bowing teramat hehe
Makanan : 4.5 .. compare to pizza.. bolehla ..sedap!
Layanan : 3 je.... kan kannn setuju tak?

Thanks all for dis party! Jumpa 19hb nanti!!

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini