Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Tuesday, June 17, 2014

Baby Dhia Zaara berjalan @ 11 months

Kakak Hasya start jalan.. rasenya usia 1 taun +
Amna start berjalan.. 11 months kut
Baby Durrah .. 1 taun 3 months
Dhia Zaara.. 11 months!

Masa balik kg Cemomoi 30 Mei (usia 11 bulan seminggu).. start bertatih 3-4 langkah jer
Minggu berikutnya.. masa tokma datang Kuantan.. Dhia bertatih lagi dalam 6-7 langkah.
And this week.. mak aihhh satu rumah dah dia ronda
Cuma kadang-kadang badan dia akan liuk lentuk macam kena tiup angin then jatuh.. hahaaa lucu tengok!

This budak comel kali ni aku tak bagi dia naik walker langsung! No walker kali ni..
Hasilnya.. lagi cepat berjalan, lagi mantap kaki bertatih
Macam amna dulu.. 11 bulan bertatih.. pastu asyik jatuh jer.. lembik. pastu dia tak nak jalan.. 1 taun lebih pulak baru dia konfiden berjalan semula.. haha
Tapi dhia ni.. jatuh juga.. tapi macam kemas jer. 
Mmmm.. so maybe hasil latihan merangkak askar help her a lot untuk memperkuatkan otot kaki dan badan dalam misi meronda rumah.

Misi ronda rumah masa buat tahlil di rumah arwah cik long..
Al Fatihah.

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini