Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Tuesday, July 22, 2014

Deco impian bilik anak

Sumber : facebook

Dah lama teringin nak deco bilik addinies.. tetiba semalam ternampak kt fb..
Wahhhh cantiknya!!

1. Yang ni biasa tengok ada jual kt kedai..rege dlm 2k+ kut
Tema biru putih

2. Camni pun cantik. Tapi perlu bilik panjang


3. Yg ni ada jual kt kedai dlm 2k+


4. Yang ni praktikal. Ada tempat lepak lagi kat tepi katil


5. Tapi yang ni paling aku suka!!
Yuhuuuu !! Cukup untuk 4 lil Addinies!
Tapi juga perlukan bilik yang panjang  dan tempah khas


6. Haaaa.. yang ni rasenya lagi praktikal! Dan muat untuk bilik kecik sket ... pun kena custom made

Lawooo kann!!

Mmmmm kena kumpul duit n servey quotation.!
Brapelaa agaknya kan kalau pattern no 6 tu?

Pilihan anda yang mana?


1 comment:

tengku afza engku yusof said...

i like yg no 6.. sesuai tuk 4 addniees tuuu.. :)

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini