Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Thursday, July 17, 2014

Part time keje di bulan pose

Assalamualaikum.

Selamat berpose. Saya baby Dhia Zaara. Dah nak dekat raya kan..
Mmmmmmmmm... jadi, baru ni saya rasa nak try cari duit lebih untuk raya, nanti boleh belanja kak ana bff saya makan pizza.

So, one day... saya drive keta abah saya.. huyyyooo!! bestlah dapat bawak keta sendiri.
vrooommmmm!!

Saya nak walk in interview je kali ni. Ibu kata.. pegi je walk in, kalau ada rezki nanti dapatlah keje kat situ.
Jadi, mula-mula saya gi kedai kasut.

Opsss kedai ni banyak sangat kasut, susah saya nak amik dan susun kasut kat tempat tinggi. Terpaksa PA saya tolong angkat saya ..hehee toche PA saya.
Jadi, permohonan keje saya kat kedai kasut ni.. konpem kena reject.

Then, lets walk in kat kedai kasut lain pulak..kedai macam best sket..

Mula-mula saya cuba susun kasut kat lantai.. mmmm supaya bakal majikan tengok dan kata.."wahhh rajinnya awak keje! Esok boleh start keje terus!"

Tapi, 
Mmmmm... saya rasa macam banyak lagi kerja saya boleh tolong majikan saya kat sini.. Jom move on!

Kat sini pun banyaaakk kasut lawa!
Mmmmm.. saya tolong lap rak kasut dan susun skali.
Mmmm... try pakai skali lah

Ehhh... yang ni pun saya lapkan skali..

Tapi.. tapi kan..
bakal majikan saya kata.. 
"no nooo dear!, U can take your rest at home.

Wuaaaahaaa
kena reject lagi..
tak dapat nak banjerr bff saya makan pizza
huaaaa


No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini