Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Saturday, August 30, 2014

Nasi Arab Al Edrus, Beserah Kuantan

Tarikh : 10 Ogos 2014

Mmmm.. dah lama nak try nasi arab kat sini.. kali ni baru berkesempatan. Biasa masak sendiri pakai dalam kotak tu. Ok, kali ni kita try kat kedai pulak..

Jom tengok gambar dulu

Nasi arab Mandy Lamb

Nasi arab mandy chicken

Makan dengan kuah dan sambal belacan

Kakak order air kelapa

View dari depan kedai

Ada pakej RM10 untuk student

View dalam kedai

Kami makan kat luar kedai jer.. nak ambik angin segar

Addinies seronok main kejar-kejar sebab takde orang masa ni

Ni beberapa pakej makan untuk berkumpulan

Pakej berkumpulan lagi

Mmmm.. nak kata sedap pun tak jugak, nak kata tak sedap pun tak jugak. Tapi agak pelik nasi arab ni makan dengan sambal belacan (mungkin nak sesuaikan dengan rakyat malaysia yang suka belacan kut) dan kuah yang cair yang amat. Mmmm mana pergi salad salsanya yer?

Masa kami pergi ni, order untuk berbuka puasa. Tapi, dah azan maghrib baru terropoh gapah hantar nasi.. ehh.. ehh dah mana airnya? Terpaksa berbuka dengan nasi dulu.. dah 5 minit pastu baru sampai nasi.. ishh..ishh.. sian hubby berbuka puasa 

Maybe next time nak try nasi arab dallah pulak kat bandar Kuantan.. 

Ohye.. ada wifi free kat sini.. tapi pasword kena mintaklaa ye

Total harga makan semua dalam RM50+.. oklaa

Ok, berapa bintang nak kasi?

Kebersihan:
4 bintang

Makanan:
3.5 bintang

Layanan:
3.5 bintang

Environment::
4 bintang

No comments:

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini