Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Tuesday, September 2, 2014

Nombor telefon Satay Zul Kuantan

Haa tajuk entry kemain lagi kan.. nombor telefon terus ekekeke
sebabbb
susah sangat nak cari nombor telefon ni kat gugel..

Kadang, ada tetamu nak datang, barulah aku teraba-raba cari nombor telefon satay zul ni. Senang tempah sini, call jer, bagitau nama, pukul berapa nak datang. Lagipun, satay zul ni dekat jer dengan rumah aku kat beserah ni, 10 minit jer dah sampai sini.

Ok jom tengok gambar dulu

Satay zul dah buka kaunter take away baru.. cantik dan bersih jer kan

Ni gambar kedai dari luar. 

Selain satay ada juga nasi lemak RM5.00, mee bakso RM5.00, nasi dagang RM5.00 dan lain-lain

Jom tengok tempat diorang bakar satay ni
Ada 3 orang pekerja yang jaga setiap tempat satay ni.





Antara menu :
satay ayam RM0.80/cucuk
satay daging : RM0.90/cucuk
satay kambing : RM1.20/cucuk
Satay rusa : RM1.80/cucuk
satay arnab: RM1.40/cucuk
satay perut : RM0.70/cucuk
satay hati : RM1.00/cucuk
satay ikan : RM0.40/cucuk
( harga sehingga Ogos 2014)

Untuk tempahan:
call:
09-5687859
012-9470111

Waktu operasi: 5.30 pm - 12.30 am

Bintang untuk satay zul famaous ni?

Satay:
5 bintang 
(sedap dan besar)

Kuah:
5 bintang
(pekat dan sedap)

Kebersihan :
4.5 bintang

Jommmmm makan di sini!

3 comments:

Kausar Amin said...

adoi kecur air liur pepetang ni baca pasal satay..isk..btw salam kenal dari saya. Kalau uda berminat nak buat bisnes online dari rumah boleh melawat blog saya ye :)

Engku Artini said...

Jemputla ke kuantan makan satay zul sedap ni.. hehee.. thanks singgah..salam kenal jg dr sy :)

Anonymous said...

Satay memang mantap kalu banding ngan semua satay kat kuantan, semua dah kalah kalu ader satay zul ni, ader satay zul, x payah bende lain just layan satay jer.
Memang best tapi kalu boleh cam dulu ader lemak ayam seketol kat tengah kan lagi best giler.
Servisnye slow sikit la, staff selalu x layan kastemer nih, tp paham la bisnes baik mesti penolong penolong kalian dah penat letih lenguh dah.

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini