Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Saturday, September 27, 2014

Tempat wajib bercuti ke Kota Melaka

Tarikh : 20-22 September 2014
Tempat : Melaka bandaraya bersejarah

1. Kota A FAMOSA

Mmmm... pergi Melaka tak sah kalau tak bergambar kat Kota A Famosa ni kan..

One snap from me and kids!

One snap for hubby with kids!

2. BECA Melaka
Dan tak sah juga kalau tak bergambar dengan bece. Kali ni tak naik beca.. mahal dan membazir rasenya. So, lets pic again!

Peaceeeee!

Kebanyakan beca kat sini kali ni semuanya bertemakan hello kitty! Masa pergi tahun lepas takde tema rasanya cuma semua beca akan dihias cantik ikut kreativiti masing-masing.. Kali ni majority adalah dengan tema hello kitty.. cantik sangat!!

3. Dataran Pahlawan Mall
Dan tak sah juga kalau tak window shoping di Dataran Pahlawan.

Cuba teka tangan sape tu... amboiii kemain tunjuk jam nampak..
eh.. mana lagi satu tangan? kan berenam?

Semua sibuk pilih jam kat dalam mall besar ni.. semua pada harga RM10 each..except daddy punye. Since aku baru dapat hadiah jam masa birthday aritu, jadi takdelah aku teringin nak jam baru lagi walaupun cantik-cantik jam kat kedai ni.. Dhia dalam stroller sebab dapat upah biskut dalam mulut hehee.. kalau tak mau diangkutnya jam-jam tu masuk stroller

Haa... baru complete 6 tangan.. sorang tu tak de jam sebab tak muat size..(padahal sengaja tak nak belikan...jimat ..hahaa)


Ok.. nanti ada kesempatan, aku share lagi tempat best dan free di Melaka..dah la best, free pulak tu... 

4. NORA in de house
Oh ye.. ke Melaka tempohari juga, sempat bertemu mata dengan kenalan Nora dan family..siap masak dinner istimeewa untuk kami.. memang istimewa sangat dari air tangan seorang rakan.. thanks Nora.. ada masa dan rezeki kita jumpa lagi ye.. (opsss ada orang jeles kah nanti ni nora.. hihii)

2 comments:

Nora Karim said...

hehe... pegi tak perigi hang tuah ari tu?

Laura Azura Zainal said...

Jeles jeles jeles. Hahahahaha. Melaka is a must place to visit in year 2015.

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini