Jom CLICK untuk auto CLICK disini.. :)

Saturday, November 29, 2014

Anugerah peperiksaan akhir tahun 2014

1. Sekolah KAFA Berek Polis Alor Akar Kuantan

Alhamdulillah.. my girsl Hasya Addini masih menyandang juara bertahan. No.1 dari darjah 1 hingga 3 sekarang. 

Hari anugerah baru ni, dapat 6 piala.. 
1 piala untuk dapat no.1
5 piala untuk 5 subjek terbaik

My Amna Addini juga alhamdulillah dapat no.1. 
Dapat 2 piala jer.. 
1 untuk no 1
1 lagi untuk subjek cemerlang

Opss saya ibu...?
:) InsyaAllah nanti baby Durrah pun belajar rajin-rajin nanti dapat hadiah macam kakak ye..

6 kali kakak naik pentas ambik hadiah. haha

Amna naik 2 kali

2. Sek Keb Assunta Convent, Kuantan

Amna dapat no.3 dan dapat hadiah galakan menabung dari Ambank



Kakak pun dapat no.3 dan terbaik mata pelajaran pendidikan Islam

Kakak buat persembahan Kalam Jamaie masa hari anugerah tu. Kakak berdiri kat belakang sekali, kiri sekali
Persembahan ni menang peringkat daerah Kuantan dan dapat hadiah saguhati semasa peringkat negeri Pahang. Ok lah tu.. 

Sempat selfie sekali.. haha.. Durrah dan Dhia tak datang. Durrah terkejut tengok gambar ni..
"Eh.. kenapa ibu abah tak ajah abby pergi sekolah kakak skali..?".. marah dia.. heheee

Ok.. ni result penuh diorang untuk ingatan kami kelak. Aku tepek dari darjah 1 untuk kakak untuk ingatan aku... yang dulu tak pernah save kat blog lagi rasenya

KAFA- Hasya Addini masa darjah 1

KAFA Hasya Addini masa darjah 2

KAFA Hasya Addini masa darjah 3

KAFA Amna Addini Darjah 1

Tahniah anak-anak ibu & abah. Teruskan berjaya dan menjadi anak yang berjaya dunia & Akhirat.. Amin

2 comments:

tengku afza engku yusof said...

tahniah untuk anak2 buah ciksu..!! pastikan kekal kedudukan tu ye!!

Engku Artini said...

Tq ciksu.. inshaAllah berkat doa seme

Happy Birthday Princess!

Hasya Addini

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Same dress, toys and bed..but different Addini